🎄Χριστουγεννιάτικη γιορτή Δημοτικού!!! 🎄

Φέτος τα Χριστούγεννα, πριν ακόμα ανοίξουμε τα δώρα, τα παιδιά κατάφεραν να ανοίξουν τις καρδιές μας! Η χριστουγεννιάτικη γιορτή του Δημοτικού, που πραγματοποιήθηκε στην Παπαχαραλάμπειο αίθουσα Ναυπάκτου, ήρθε να μας θυμίσει πως η αθωότητα της παιδικής ηλικίας αποτελεί το απαύγασμα της γιορτής των Χριστουγέννων!

Τα χαμόγελα, τα τραγούδια, τα παιχνίδια, που ζωντάνεψαν μπροστά στα μάτια μας και εκφράστηκαν μέσα από τις φωνές των παιδιών, μας θύμισαν εκείνη την έκφραση που εύστοχα διαπιστώνει πως ΄΄οι μυρωδιές των Χριστουγέννων είναι οι μυρωδιές της παιδικής μας ηλικίας.΄΄

Επιπλέον, ο Σύλλογος Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια “Φλόγα” πραγματοποίησε χριστουγεννιάτικο bazaar στην είσοδο της Παπαχαραλάμπειου! Τα παιδιά της ΣΤ τάξης των εκπαιδευτηρίων δημιούργησαν στον 3D εκτυπωτή τα δικά τους στολίδια και, ως δώρα χαράς, προσφοράς και ελπίδας, τα διέθεσαν στο bazaar!

Έτσι λοιπόν, στη χθεσινή γιορτή, μικροί και μεγάλοι ονειρεύτηκαν, μαγεύτηκαν και ταξίδεψαν σε έναν χριστουγεννιάτικο κόσμο, όπου όλα μπορούν να συμβούν με όπλο τη συνεργασία και την αλληλεγγύη!

Εξάλλου, όπως είπαν τα παιδιά:

Λίγη πίστη θέλει μόνο και η μαγεία των Χριστουγέννων θα είναι μαζί μας όλο τον χρόνο!