1ο βραβείο eTwinning -Τελετή βράβευσης

Την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021, πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής των βραβείων του 15ου εθνικού διαγωνισμού eTwinning. Στην τελετή αυτή η εκπαιδευτικός του Λυκείου των Σύγχρονων Εκπαιδευτηρίων Κοτρώνη, κ. Ευαγγελία Αλεξοπούλου, παρέλαβε το 1ο βραβείο στην κατηγορία των Λυκείων, καθώς κατέλαβε την πρώτη θέση με το έργο «The Odyssey of words still continues…». Η τελετή πραγματοποιήθηκε στην εναρκτήρια συνεδρία του 7ου Πανελλήνιου Συνεδρίου eTwinning, που υλοποιήθηκε διαδικτυακά εξαιτίας των δυσμενών υγειονομικών συνθηκών.

Η κ. Αλεξοπούλου συμμετείχε επίσης με εισήγηση στο συνέδριο, παρουσιάζοντας το βραβευμένο έργο στη συνεδρία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης το Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2021.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την τελετή απονομής των βραβείων στον σύνδεσμο: https://youtu.be/yncSeZ2YDjE (λεπτό: 2:51:46).

Επίσης, μπορείτε να διαβάσετε το κείμενο της εισήγησης που υποβλήθηκε από την κ. Αλεξοπούλου και το οποίο θα συμπεριληφθεί στα πρακτικά του συνεδρίου:

https://docs.google.com/document/d/1wbq-xqumSP8rJj7QR9KM5d9pVWjWP_5dSnSPzuqYcVQ/edit?usp=sharing

Τέλος, μπορείτε να περιηγηθείτε στον ιστότοπο του βραβευμένου έργου όπου θα δείτε όλη την προσπάθεια που κατέβαλαν οι μαθητές προκειμένου να παραχθεί αυτό το αποτέλεσμα: https://twinspace.etwinning.net/91923/pages/page/667056