1ο βραβείο στο μαθητικό λογοτεχνικό διαγωνισμό!

Με επιτυχίες ξεκίνησε το νέο έτος για τα Σύγχρονα Εκπαιδευτήρια Κοτρώνη!  Οι μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου, ανταποκρίθηκαν με μεγάλη χαρά στο κάλεσμα της Ιεράς Μητροπόλεως Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου, να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις για την επέτειο των εκατό χρόνων από τη Μικρασιατική καταστροφή του 1922 παίρνοντας μέρος στον μαθητικό λογοτεχνικό διαγωνισμό. Το θέμα του διαγωνισμού ήταν “Οι Μικρασιάτες Άγιοι της προσφυγιάς του 1922: Ο Άγιος Αρσένιος ο Καππαδόκης και ο Άγιος Παϊσιος ο Αγιορείτης”.

Η μαθήτρια της Β’ Λυκείου, Λιάκου Πηνελόπη του Κωνσταντίνου, απέσπασε το πρώτο βραβείο για το ποίημά της με τίτλο “Στρουθοκάμηλοι”. Σύμφωνα με την επιτροπή, το ποιήμα ήταν ένα ηχηρό χαστούκι στην ανθρωπότητα που τείνει να ξεχνά πολύ γρήγορα τα γεγονότα που την πονάνε.

Τη βράβευση έκανε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου, Ιερόθεος, που δεν παρέλειψε να δώσει επαίνους και βιβλία σε όλους τους συμμετέχοντες.

Εκ μέρους του συλλόγου διδασκόντων Γυμνασίου και Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων μας να συγχαρούμε όλους τους μαθητές που έλαβαν μέρος και ανέδειξαν το ταλέντο τους:

Λιάκου Πηνελόπη Β’ Λυκείου (1ο βραβείο: κατηγορία ποίηση)

Καφετζή Σπυριδούλα Β’ Λυκείου

Κουστουμπάρδης Διονύσης Α’ Γυμνασίου

Χρυσανθοπούλου Ελένη- Ιωάννα Β’ Γυμνασίου