8η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

Με αφορμή την 8η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού, οι μαθητές και μαθήτριες του Γυμνασίου των Σύγχρονων Εκπαιδευτηρίων Κοτρώνη είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε αθλητικές δραστηριότητες οι οποίες πραγματοποιήθηκαν στο Παπαχαραλάμπειο Στάδιο Ναυπάκτου!

Με σύμμαχο τον όμορφο φθινοπωρινό καιρό τα παιδιά μας αθλήθηκαν, έπαιξαν και συμμετείχαν σε αθλοπαιδίες βιώνοντας τα οφέλη και τα πλεονεκτήματα του αθλητισμού.

Ευχαριστούμε θερμά τη Διοίκηση και το προσωπικό του Παπαχαραλάμπειου Σταδίου Ναυπάκτου για την άριστη φιλοξενία!

Αντίστοιχα στο πλαίσιο του εορτασμού της Ευρωπαϊκής Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού στις 24 Σεπτεμβρίου 2021, καθώς και της 8ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού, το τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δημοτικού σχολείου των Σύγχρονων Εκπαιδευτηρίων Κοτρώνη, σε συνεργασία με τους δασκάλους των τάξεων και με τους εκπαιδευτικούς των ειδικοτήτων πραγματοποίησαν αθλητικές δραστηριότητες με σύνθημα «Το Σχολείο σε Κίνηση: Αθλούμαστε δημιουργικά».

Σκοπός της υλοποίησης των δραστηριοτήτων ήταν οι μαθητές και οι μαθήτριες να κατανοήσουν την σπουδαιότητα της δια βίου άσκησης της συνεργασίας και του σεβασμού.