Τελετές Απονομής Υποτροφιών και Αποφοίτησης μαθητών της ΣΤ Δημοτικού.

 
Σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2020, η Τελετή Απονομής των Υποτροφιών του σχολικού έτους 2020 – 2021 καθώς και η Τελετή Αποφοίτησης των μαθητών της ΣΤ Δημοτικού των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.
Η εκδήλωση  πραγματοποιήθηκε  λαμβάνοντας όλα τα αναγκαία μέτρα προστασίας λόγω της πανδημίας στις εγκαταστάσεις των Εκπαιδευτηρίων Πάνου με παρουσία των εκπαιδευτικών, των γονέων και εκπροσώπων των φετινών χορηγών των υποτροφιών.
Η φετινή εκδήλωση μέσα στην «αναγκαστική» λιτότητά της,  στάθηκε έκφραση της θέλησής των Εκπαιδευτηρίων να τιμήσει δύο σημαντικές στιγμές της παιδευτικής αγωγής: την αριστεία και την ολοκλήρωση της μαθητείας στη δημοτική εκπαίδευση των μαθητών της φετινής Στ Δημοτικού.
Στο πλαίσιο αυτό, στην πρώτη φάση της εκδήλωσης απονεμήθηκαν οκτώ υποτροφίες στους επιτυχόντες του φετινού Διαγωνισμού Υποτροφιών  για μαθητές/τριες της ΣΤ’ τάξης Δημοτικού και Γ΄ τάξης Γυμνασίου σχολείων της ευρύτερης περιοχής. Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους οι χορηγοί του Προγράμματος Υποτροφιών, οι οποίοι και απένειμαν τα σχετικά διπλώματα στους επιτυχόντες υπότροφους.
Στη συνέχεια, έλαβε χώρα η τελετή αποφοίτησης των μαθητών της ΣΤ’ Δημοτικού, στη διάρκεια της οποίας εκφωνήθηκε ομιλία αποφοίτησης των μαθητών, απονεμήθηκε ειδικά επεξεργασμένο για την περίσταση αναμνηστικό λεύκωμα ενώ παράλληλα τα παιδιά  μοιράστηκαν μαζί μας αναμνήσεις, σκέψεις και προσδοκίες για το μέλλον οι οποίες είχαν αποτυπωθεί σ’ ένα πανέμορφο βίντεο.
Η συγκινητική βραδιά έκλεισε με την καλλιτεχνική ομάδα La petite Marguerite που μας ταξίδεψε όλους, μικρούς και μεγάλους, στον εύθραυστο κόσμο της σαπουνόφουσκας με την παράσταση «Κοσμοναύτες: Bubble Performing».
Μέσα από την καρδιά μας ευχόμαστε στους μαθητές μας υγεία και καλή πρόοδο!!
 
Γιώργος Κοτρώνης