Τελετές Απονομής Υποτροφιών και Αποφοίτησης μαθητών της ΣΤ’ Δημοτικού.

 

Η Τελετή Απονομής των Υποτροφιών για το σχολικό έτος 2021-2022 τελέσθηκε στις 23 Ιουνίου 2021 σε εορταστικό κλίμα.

Στόχος και της φετινής δημιουργικής  εκδήλωσης, ήταν να τιμήσει δύο σημαντικές στιγμές της παιδευτικής αγωγής: την αριστεία και την ολοκλήρωση της μαθητείας στη δημοτική εκπαίδευση των μαθητών της φετινής Στ’ Δημοτικού.

Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης, απονεμήθηκαν οι υποτροφίες τριετούς φοίτησης Α’ Γυμνασίου και Α’ Λυκείου στους επιτυχόντες του φετινού Διαγωνισμού Υποτροφιών. Συμμετέχοντες στην διαδικασία ήταν μαθητές και μαθήτριες της ευρύτερης περιοχής. Εκ μέρους της Μπακαλάρος Group, την υποτροφία απένειμε η κυρία Μελιγκώνη Αικατερίνη. Οι υπόλοιπες υποτροφίες αποδόθηκαν τόσο από τον κύριο Κοτρώνη Γεώργιο, όσο και από τους διευθυντές του των Εκπαιδευτηρίων, κυρία Πολυζώη Νικόλ και τον κύριο Σταθάτο Γεώργιο.

Στη συνέχεια, έλαβε χώρα η τελετή αποφοίτησης των μαθητών της ΣΤ’ Δημοτικού, στη διάρκεια της οποίας εκφωνήθηκε ομιλία αποφοίτησης των μαθητών, απονεμήθηκε ειδικά επεξεργασμένο για την περίσταση αναμνηστικό λεύκωμα ενώ παράλληλα τα παιδιά  μοιράστηκαν μαζί μας αναμνήσεις, σκέψεις και προσδοκίες για το μέλλον οι οποίες είχαν αποτυπωθεί σ’ ένα πανέμορφο βίντεο.

Η συγκινητική βραδιά έκλεισε με το καλλιτεχνικό χορευτικό των μαθητών μας, που αποχαιρέτησαν το Δημοτικό και είναι έτοιμοι, με προσμονή, να ανταποκριθούν στις νέες προκλήσεις της νέας βαθμίδας. Μαζί τους, όλοι οι ”μεγάλοι” νοσταλγήσαμε και ταξιδέψαμε στα δικά μας μαθητικά χρόνια.

Μέσα από την καρδιά μας ευχόμαστε στους μαθητές μας υγεία και καλή πρόοδο!!
 
 

#ypotrofies2021 #kotronischools #ypotrofieskotronischools #gymnasiokotronischools #lykeiokotronischools #enasxoleioopoutomellondidasketaisimera #efodiagiatisprokliseistoumellontos