Δήλωση συμμετοχής στο Μαθηματικό Διαγωνισμό «Καγκουρό 2023»

Ο Διεθνής Μαθηματικός Διαγωνισμός «Καγκουρό» είναι ο μεγαλύτερος εκπαιδευτικός διασκεδαστικός διαγωνισμός στον κόσμο, με συμμετοχή 6,5 εκατομμυρίων μαθητών από 52 χώρες. Στον διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι μαθητές από τη Β΄ Δημοτικού μέχρι τη Γ΄ Λυκείου. Τα θέματα στα οποία διαγωνίζονται οι μαθητές δεν απαιτούν ειδικές γνώσεις Μαθηματικών. Ο κοινός νους, η καθαρή σκέψη και η αγάπη για τα Μαθηματικά είναι αρκετά εφόδια για τη συμμετοχή  στον διαγωνισμό.

Ο διαγωνισμός για το έτος 2023 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 1 Απριλίου 2023 και ώρα 09:00 με φυσική παρουσία των μαθητών στα Κέντρα Εξέτασης. Τα Σύγχρονα Εκπαιδευτήρια Κοτρώνη είναι και φέτος εξεταστικό κέντρο του διαγωνισμού για τους μαθητές/τριες των Εκπαιδευτηρίων και των άλλων σχολείων της ευρύτερης περιοχής.

Για την εγγραφή απαιτείται συνδρομή 12,50 ευρώ. Το ποσό αυτό καλύπτει τα έξοδα του διαγωνισμού, δώρα με εκπαιδευτικό περιεχόμενο που παίρνουν όλοι οι συμμετέχοντες, καθώς και τα βραβεία των διακριθέντων. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε και στην επίσημη ιστοσελίδα του διαγωνισμού http://www.kangaroo.gr.

Όποιος/α μαθητής/τρια επιθυμεί να δηλώσει συμμετοχή στον διαγωνισμό,  παρακαλείται:

  • Μέχρι την Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2023, να συμπληρώσει την ηλεκτρονική φόρμα: : https://forms.office.com/e/3VPJKPMA72
  • Μέχρι την Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2023, να δώσει το αντίτιμο στη Γραμματεία Δημοτικού/Γυμνασίου-Λυκείου, με την κατάθεση του οποίου οριστικοποιείται η εγγραφή.

Πληροφορίες για το διαγωνισμό:

κ. Χριστοπούλου Βαρβάρα (Δημοτικό)

κ. Χριστοπούλου Αλεξία (Γυμνάσιο-Λύκειο)