Ένα ζευγάρι παπούτσια για τα Χριστούγεννα.

Η φετινή γιορτή των Χριστουγέννων των Σύγχρονων Εκπαιδευτηρίων Κοτρώνη έδωσε απλόχερα τον αίσθημα της προσφοράς αλλά και της απεριόριστης αγάπης, απλά με ένα ζευγάρι παπούτσια. Τη Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου, οι μαθητές του Δημοτικού μας έδειξαν τί σημαίνει προσφέρω στον συνάνθρωπο. Μέσα από το αθώο βλέμμα των παιδιών είδαμε το πραγματικό νόημα της μεγάλης γιορτής της Χριστιανοσύνης. Ο  κεντρικός μας ήρωας, ένας τσαγκάρης, πραγματοποίησε το όνειρό του να ζήσει το θαύμα της γέννησης του Θεανθρώπου. Οι μικροί πρωταγωνιστές μάς έδειξαν πως με κόπο και  καλοσύνη, όλα μπορούν να γίνουν και μόνο δίνοντας αγάπη, βγαίνει κανείς κερδισμένος. Νεράιδες, ξωτικά, βασίλισσες, μάγοι και ευχές έφτιαξαν την πιο όμορφη εικόνα, προσφέροντας σε όλους την αληθινή μαγεία των γιορτών. Σε δύσκολες καιρούς έχοντας γύρω μας εικόνες γεμάτες φόβο και λύπη, τα παιδιά μας μάς πήραν μακριά από αυτά τα ζοφερά συναισθήματα και μας ταξίδεψαν στη Βηθλεέμ του ονείρου και της αγάπης. Κι όλα αυτά, προσφέροντας ένα ζευγάρι παπούτσια, «τα παπούτσια της καρδιάς τους».

Μετά το τέλος της γιορτής, πραγματοποιήθηκε χριστουγεννιάτικο bazaar από τα μέλη του Συλλόγου ΑΜΕΑ Αλκυόνη, με τις όμορφες δημιουργίες τους.

Πολλά συγχαρητήρια στους συντελεστές και τους εκπαιδευτικούς μας, που υλοποίησαν αυτή την όμορφη γιορτή καθώς και τις δασκάλες των τάξεων για την πολύτιμη βοήθειά τους στο έργο αυτό. Θερμά συγχαρητήρια και στα παιδιά μας για την συμμετοχή, τον ζήλο και την θέλησή τους ώστε να φτιάξουν αυτό το όμορφο παραμύθι!

Καλά Χριστούγεννα σε όλους γεμάτα  υγεία και αγάπη!