Εθελοντικό Project των Εκπαιδευτηρίων για το Hot & Krispy.

Η εκπαίδευση και η μόρφωση είναι το πιο ισχυρό όπλο που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για να αλλάξουμε τον κόσμο, αναφέρει ο Ν. Μαντέλα.

Η εκπαίδευση και η μόρφωση των μαθητών μας, για τις προκλήσεις του μέλλοντος, αποτελούν σημείο αναφοράς για τα Σύγχρονα Εκπαιδευτήρια Κοτρώνη. Μέσα από την πολύπλευρη μαθησιακή διαδικασία, οι μαθητές μας εφοδιάζονται με τη γνώση εκείνη που θα τους δώσει το έναυσμα να αναζητήσουν πληροφορίες, να πειραματιστούν και τελικά να προσφέρουν το δικό τους στίγμα στον κόσμο του αύριο.

Παράδειγμα αυτού αποτελεί σήμερα το εθελοντικό Project που σχεδίασαν και έφεραν επιτυχώς εις πέρας οι μαθήτριες της Α΄ Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων Κοτρώνη, Κατερίνα Ξαές και Μαριλένα Χρονοπούλου.

Πρόκειται για την ψηφιοποιήση νέου ηλεκτρονικού καταλόγου και τη μετατροπή αυτού σε QR code με σκοπό να εξυπηρετήσει τις ανάγκες του καταστήματος Hot and Krispy, που δραστηριοποιείται στον κλάδο της εστίασης, στην πόλη της Ναυπάκτου.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν οι ιδιοκτήτες:

«Τα τελευταία χρόνια, λόγω του Covid19, η εστίαση περνάει μία δύσκολη περίοδο, αυτό έδωσε σε πολλές επιχειρήσεις το κίνητρο να εξελιχθούν με διάφορους τρόπους. Στην προσπάθεια να δημιουργήσουμε ένα ασφαλές και πιο σύγχρονο περιβάλλον στο κατάστημα μας συνέβαλαν τα Σύγχρονα Εκπαιδευτήρια Κοτρώνη μέσα από το εθελοντικό Project των μαθητών του σχολείου. Τον ψηφιακό μας κατάλογο (menu) θα μπορούν στο εξής να χρησιμοποιούν όλοι οι πελάτες μας με τη χρήση QR code.

Ευχαριστούμε πολύ για την προσφορά των Εκπαιδευτήριων της περιοχής μας,

Πάνω από όλα όμως ευχαριστούμε και συγχαίρουμε τις μαθήτριες που σχεδίασαν τον ηλεκτρονικό μας κατάλογο!!!»

Με τη σειρά μας να ευχαριστήσουμε τους ιδιοκτήτες του καταστήματος για την ευγενική χειρονομία να αποστείλουν φαγητό για τους μαθητές του σχολείου μας.

Μπορείτε να σκανάρετε με το κινητό την εικόνα QR Code για να μεταφερθείτε στο εθελοντικό αυτό Project!