«Με το βλέμμα στη ζωή»

Άλλη μια σχολική χρόνια έφτασε στο τέλος της με δημιουργικότητα, όμορφες μελωδίες και εξαιρετικές ερμηνείες!

«Με το βλέμμα στη ζωή» ο τίτλος της τελετής λήξης του Γυμνασίου και Λυκείου των «Σύγχρονων Εκπαιδευτηρίων Κοτρώνη». Οι νέοι μας, αποχαιρετώντας μας, μάς μετέδωσαν με τον δικό τους νεανικό τρόπο και τη δίκη τους ευαίσθητη μάτια πολύτιμα μηνύματα για το θαύμα της ζωής, τον Άνθρωπο και τα δικαιώματά του. Η νεανική φύση διψά για την αλήθεια και την ομορφιά, κι αυτή τη δυνατότητα επιθυμεί το Σχολείο μας να καλλιεργήσει με κάθε τρόπο. 

Με συγκίνηση και περηφάνεια αποχαιρετήσαμε τους αποφοιτήσαντες της Γ´ Λυκείου , που πλέον «ανοίγουν» τα φτερά τους έχοντας στη φέρετρα τους όλα εκείνα τα εφόδια που απλόχερα και με αγάπη τους δόθηκαν στα σχολικά τους χρόνια.

Συγκίνηση και για τους μαθητές της Γ´ Γυμνασίου που με ένα όμορφο δρώμενο μάς  έστειλαν το δικό τους μήνυμα για τη ζωή. Τους ευχόμαστε καλό καλοκαίρι και καλή αντάμωση τη νέα χρόνια!

Ιδιαίτερη και ξεχωριστή στιγμή ήταν και η απονομή υποτροφιών για τη φοίτηση μαθητών και μαθητριών στο Γυμνάσιο και το Λύκειο των Εκπαιδευτηρίων μας. Τους συγχαίρουμε θερμά!

Θερμές ευχαριστίες σε όλους τους εκπαιδευτικούς και τους συντελεστές που συνέδραμαν στην υλοποίηση αυτής της γιορτής. Τέλος ευχαριστούμε τον κ. Ζέλιο για την παραχώρηση του εξαιρετικού χώρου «Ελαιώνας Ζέλιου», καθώς και τον κ. Ορφανό για την προφορά των εδεσμάτων και ποτών.