«Ώρα για ταινία!»

Το πρωί της τελευταίας ημέρας του σχολείου πριν τις χριστουγεννιάτικες διακοπές, οι μαθητές και οι μαθήτριες της Β’ Δημοτικού των Εκπαιδευτηρίων, μετά το «Καλημέρα», άκουσαν «Το εισιτήριο σας παρακαλώ!».

Η τάξη του Β1 μεταμορφώθηκε σε κινηματογραφική αίθουσα και οι υπεύθυνες εκπαιδευτικοί των δύο τμημάτων μοίραζαν, κατά την είσοδο στην αίθουσα, εισιτήρια αλλά και λαχταριστά φρεσκοψημένα ποπ κορν.

Τα παιδιά παρακολούθησαν την ταινία «Το αστέρι» (2017) όπου ένας μικρός αλλά θαρραλέος γάιδαρος, με το όνομα Μπο, αποζητά μια ζωή πέρα από το καθημερινό άλεσμα στον μύλο του χωριού. Μια ημέρα βρίσκει το κουράγιο να δραπετεύσει και ξεκινάει την περιπέτεια των ονείρων του. Κατά  τη διάρκεια του ταξιδιού του, γίνεται φίλος με τη Ρουθ, μια αξιαγάπητη προβατίνα που έχασε το κοπάδι της και τον Ντέιβ, ένα περιστέρι με υψηλές προσδοκίες. Οι τρεις τους μαζί συναντούν μια ομάδα καμηλών, όλο εξυπνάδα, και κάποια εκκεντρικά ζώα στάβλου. Πλέον, ο Μπο και οι νέοι του φίλοι ακολουθούν το λαμπρό αστέρι και γίνονται, χωρίς να το καταλάβουν ήρωες της ομορφότερης ιστορίας που ειπώθηκε ποτέ: των πρώτων Χριστουγέννων.

Καλές γιορτές με υγεία!!!