Πρόγραμμα Υποτροφιών Γυμνασίου & Λυκείου για το σχολικό έτος 2022-2023

Τα «Σύγχρονα Εκπαιδευτήρια Κοτρώνη», συνεχίζοντας την πολιτική ενθάρρυνσης της υψηλής επίδοσης και επιδεικνύοντας την κοινωνική τους ευαισθησία, προκηρύσσουν για ακόμα μια χρονιά Διαγωνισμό Υποτροφιών για μαθητές της ΣΤ’ τάξης Δημοτικού και Γ΄ τάξης Γυμνασίου, οι οποίοι το προσεχές σχολικό έτος θα φοιτήσουν στην Α’ τάξη Γυμνασίου και στην Α’ τάξη Λυκείου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Υποτροφίες έχουν ισχύ τριών ετών, για το σύνολο δηλαδή των τάξεων του Γυμνασίου και του Λυκείου αντίστοιχα.

Στο Διαγωνισμό Υποτροφιών μπορούν να συμμετέχουν  μαθητές από τα «Σύγχρονα Εκπαιδευτήρια Κοτρώνη» καθώς και από άλλα δημόσια και ιδιωτικά σχολεία της ευρύτερης περιοχής.

Οι γραπτές εξετάσεις για τους υποψηφίους υποτρόφους θα πραγματοποιηθούν στις εγκαταστάσεις του Γυμνασίου και Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων την Κυριακή 8 Μαΐου 2022, από τις 10:00 έως τις 14:00, τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας με σκοπό τη διαφύλαξη της υγείας των συμμετεχόντων.

Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με την εξεταστέα ύλη και τη διαδικασία εξετάσεων θα βρείτε στην ιστοσελίδα του σχολείου (https://www.kotronis.edu.gr/programmata-ypotrofion).

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής έληξε την Παρασκευή 6 Μαΐου 2022 στις 12:00μ.μ

«Το σχολείο μας επιδιώκει να είναι ανοιχτό σε όλους, δίνοντας τη δυνατότητα σε όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά να φοιτήσουν σε αυτό», δήλωσε ο ιδιοκτήτης των Εκπαιδευτηρίων κ. Γιώργος Κοτρώνης, συνεχίζοντας: «Έχοντας το βλέμμα μας στις ανάγκες της κοινωνίας, αλλά και στις προκλήσεις που καθημερινά προκύπτουν, επιδίωξή μας είναι τα Εκπαιδευτήρια να συνεχίσουν το πολυετές τους πλούσιο έργο, θέτοντας συνεχώς νέους στόχους. Καλούμε τους γονείς να ενημερωθούν για τα Εκπαιδευτικά μας Προγράμματα, καθώς και το σύνολο των δράσεων που λαμβάνουν χώρα στο Σχολείο μας, αξιοποιώντας τη δυνατότητα φοίτησης των παιδιών σε αυτό για τρία χρόνια μέσω του προγράμματος των Υποτροφιών».