Πρώτο βραβείο Ποίησης με «Τὰ Εἰρηνικά», της Πηνελόπης Λιάκου

Την Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2023, μετά τον Εσπερινό για την εορτή των Τριών Ιεραρχών, πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Aγίου Δημητρίου Ναυπάκτου, η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και η απονομή Βραβείων και Επαίνων για τον Μαθητικό Λογοτεχνικό Διαγωνισμό, με θέμα «Εἰρήνη πᾶσι», που διοργάνωσε και φέτος η Ιερά Μητρόπολη Ναύπακτου και Αγίου Βλασίου, σε συνεργασία με την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού Αιτωλοακαρνανίας.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τα «Σύγχρονα Εκπαιδευτήρια Κοτρώνη» κατακτούν το πρώτο βραβείο στην Ποίηση με τη δημιουργία της μαθήτριας της Γ τάξης του Λυκείου, Πηνελόπης Λιάκου, με τίτλο «Τὰ Εἰρηνικά». Αξίζει να σημειωθεί πως η ίδια μαθήτρια είχε λάβει το πρώτο βραβείο Ποίησης και στον περσινό διαγωνισμό με το ποίημα «Στρουθοκάμηλοι».

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ.κ. Ιερόθεος, ο Προϊστάμενος της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Αιτωλοακαρνανίας, κ. Χρήστος Καζαντζής, διευθυντές και καθηγητές των Γυμνασίων και Λυκείων της πόλης μας, καθώς και πολλοί μαθητές, διαγωνιζόμενοι και μη.

Συγχαρητήρια στις μαθήτριες και τους μαθητές που έλαβαν μέρος και κατέθεσαν τον προβληματισμό τους και τις θέσεις τους για ένα τόσο σημαντικό και εύθραυστο, δυστυχώς στις μέρες μας, αγαθό, όπως είναι η Ειρήνη.

Ιδιαίτερα συγχαρητήρια από τη Διεύθυνση του Σχολείου μας και τον Σύλλογο διδασκόντων Γυμνασίου και Λυκείου στην Πηνελόπη μας! Της ευχόμαστε πάντα να αριστεύει και να επιτυγχάνει τους στόχους της!