Σημαντική πρόκριση των Εκπαιδευτηρίων στο διαγωνισμό “Hack the Map” του Ιδρύματος Ωνάση!

Το Ίδρυμα Ωνάση και η Ωνάσειος Βιβλιοθήκη, με αφορμή τα 200 χρόνια από την κήρυξη της Ελληνικής Επανάστασης, διοργανώνουν τον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό δημιουργίας ψηφιακών έργων «Hack the Map: Η Χάρτα του Ρήγα Βελεστινλή», σε συνεργασία με το Αρχείο Χαρτογραφικής Κληρονομιάς των Γενικών Αρχείων του Κράτους, το Ιστορικό Αρχείο Μακεδονίας και το Τμήμα Γεωγραφίας του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου.
Το σχολείο μας, θέλοντας να τιμήσει το μεγάλο εθνομάρτυρα και πρόδρομο της Ελληνικής Επανάστασης, Ρήγα Φεραίο, δήλωσε συμμετοχή!
Κατόπιν αξιολόγησης από την αρμόδια επιτροπή, προκρίθηκε η συμμετοχή του Γυμνασίου των «Εκπαιδευτηρίων Πάνου» στη Β΄ φάση της υλοποίησης των ψηφιακών έργων, στην Κατηγορία Ψηφιακής Αφήγησης (Digital Storytelling).
Η ομάδα που θα εργαστεί για την υλοποίηση της συγκεκριμένης δράσης απαρτίζεται από τους μαθητές της Γ΄ τάξης του Σχολείου μας και είναι η εξής:
Κωνσταντίνος Βιδάλης, Ιωάννα Δελημπαλταδάκη, Κορίνα Ζαχαράτου, Διονύσης Κατσιμπέρης, Νίκος Λαμπίρης, Άννα Νέτη, Δήμητρα Ντάρλα, Κατερίνα Ξαές, Αδαμαντία Παναγιωτουνάκου, Βάλια Σάκκη, Νίκα Στεργίου, Μαριλένα Χρονοπούλου.
Αρωγοί – υποστηρικτές στην προσπάθεια αυτή θα είναι οι καθηγητές τους: Χριστίνα Κόρακα (πληροφορικός), Γιάννης Κριδεράς (μουσικός), και φιλόλογοι, Νεκτάριος Τσουραπάς και Ανδριάνα Μπαλαμπάνη.
Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα και … Καλή μας αρχή!