Σπουδαία βράβευση για την κ. Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Η κυρία Βαρδινογιάννη είναι η μοναδική Ελληνίδα η οποία λαμβάνει αυτή την κορυφαία αναγνώριση από την Πολιτειακή Ηγεσία.

Σπουδαία βράβευση για την Μαριάννα Βαρδινογιάννη από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Τον Μεγαλόσταυρο του Τάγματος της Ευποιΐας επέδωσε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου στην Πρέσβη Καλής Θελήσεως της UNESCO Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, τιμώντας την για τις εξαίρετες υπηρεσίες της προς την πατρίδα και τις πράξεις φιλανθρωπίας, οι οποίες αναγνωρίστηκαν και διεθνώς από τον ΟΗΕ με το Βραβείο Νelson Mandela 2020.
Η κυρία Βαρδινογιάννη είναι η μοναδική Ελληνίδα η οποία λαμβάνει αυτή την κορυφαία αναγνώριση από την Πολιτειακή Ηγεσία.
Ο Μεγαλόσταυρος του Τάγματος της Ευποιΐας είναι η ύψιστη τάξη του Τάγματος της Ευποιΐας και απονέμεται μόνο σε γυναίκες, Ελληνίδες και αλλοδαπές, για εξαιρετικές υπηρεσίες που προσέφεραν στην Πατρίδα, για πράξεις φιλανθρωπίας και για άριστες επιδόσεις στα γράμματα και τις τέχνες.
Η παρασημοφόρηση έγινε στο πλαίσιο μιας λιτής, αλλά ιδιαίτερα συγκινητικής, τελετής στην Αίθουσα Διαπιστευτηρίων του Προεδρικού Μεγάρου, την Τετάρτη 9 Σεπτ. 2020.

Περισσότερα:

https://www.facebook.com/mvvfoundation/posts

Εφημερίδα “Καθημερινή”

Image: facebook page @mvvfoundation