Τα θαύματα θυμώνουν, όταν δεν τα πιστεύεις…

Με την ευκαιρία των Χριστουγέννων, της μεγάλης γιορτής της χριστιανοσύνης, οι μαθήτριες και οι μαθητές του Γυμνασίου και του Λυκείου των «Σύγχρονων Εκπαιδευτηρίων Κοτρώνη» υποδέχθηκαν στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σχολείου αγαπημένα πρόσωπα, γονείς, φίλους και εκπαιδευτικούς, πραγματοποιώντας τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή τους, θυμίζοντας σε όλους πως «Τα θαύματα θυμώνουν, όταν δεν τα πιστεύεις … ».

Οι μαθητές με τα θεατρικά και χορευτικά τους δρώμενα, καθώς και τις μουσικές χριστουγεννιάτικες μελωδίες τους, μας έκαναν να αισθανθούμε όλοι μας παιδιά, να νιώσουμε την πνευματική χαρά και την ουράνια αγαλλίαση, να θυμηθούμε τη μαγεία των γιορτών και να δούμε τον μαγικό κόσμο που ο καθένας κρύβει μέσα του. Μας προέτρεψαν να γίνουμε το χριστουγεννιάτικο φως, που θα ανάβει με τη ζωή μας το μονοπάτι των άλλων με καλοσύνη, υπομονή, γενναιοδωρία, γαλήνη και φυσικά, αγάπη! Αν θέλουμε, λοιπόν, να δούμε ένα θαύμα ας γίνουμε εμείς το θαύμα!

Μετά το πέρας της εκδήλωσης ακολούθησε κέρασμα στον χώρο υποδοχής του Σχολείου, ενώ ξεχωριστή θέση είχε και το χριστουγεννιάτικο bazaar που διοργάνωσε ο Σύλλογος ΑμεΑ Ναυπακτίας και Δωρίδας, «Αλκυόνη».

Η Διοίκηση των «Σύγχρονων Εκπαιδευτηρίων Κοτρώνη», η Διεύθυνση Γυμνασίου και Λυκείου, καθώς και ο Σύλλογος Διδασκόντων, συγχαίρουν τους μαθητές, αλλά και όσους συνέδραμαν στην πραγματοποίηση της θαυμάσιας αυτής χριστουγεννιάτικης γιορτής και εύχονται «η Θεανθρώπινη Αγάπη των Χριστουγέννων να μας σκεπάζει όλους!».

Χρόνια πολλά!

Καλά Χριστούγεννα!