Τελετές Απονομής Υποτροφιών και Αποφοίτησης μαθητών της ΣΤ’ Δημοτικού.

Η Τελετή Απονομής των Υποτροφιών για το σχολικό έτος 2022-2023 τελέσθηκε στις 08 Ιουνίου 2022 σε εορταστικό κλίμα.

Στόχος και της φετινής δημιουργικής  εκδήλωσης, ήταν να τιμήσει δύο σημαντικές στιγμές της παιδευτικής αγωγής: την αριστεία και την ολοκλήρωση της μαθητείας στη δημοτική εκπαίδευση των μαθητών της φετινής Στ’ Δημοτικού.

Την εκδήλωση παρουσίασε η κυρία Ιωάννα Τριάντη και χαιρετισμούς απεύθυναν ο Πρόεδρος των Εκπαιδευτηρίων κύριος Γιώργος Κοτρώνης και ο Διευθυντής του Δημοτικού κύριος Γιώργος Σταθάτος.

Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης, απονεμήθηκαν οι υποτροφίες τριετούς φοίτησης Α’ Γυμνασίου στους επιτυχόντες του φετινού Διαγωνισμού Υποτροφιών. Συμμετέχοντες στην διαδικασία ήταν μαθητές και μαθήτριες της ευρύτερης περιοχής.

Στη συνέχεια οι μαθητές της Στ’ τάξης των Σύγχρονων Εκπαιδευτηρίων Κοτρώνη αποχαιρέτησαν την σχολική τους πορεία στο Δημοτικό σχολείο στην τελετή λήξης που στον προαύλιο χώρο του Γυμνασίου μας.

Οι μαθητές, οι εκπαιδευτικοί, οι γονείς, αλλά και το προσωπικό του σχολείου παρακολούθησαν με συγκίνηση την αποχαιρετιστήρια εκδήλωση κατά την οποία οι μαθητές αναπόλησαν στιγμές και συναισθήματα που βίωσαν καθ’ όλη την διάρκεια της σχολικής τους ζωής στην Πρωτοβάθμια εκπαίδευση.

Γέλια, χαρές, άγχος, αγωνία, επιθυμία για την επιτυχία, φόβος για το άγνωστο.. Συναισθήματα άλλες φορές γνώριμα και άλλες πρωτόγνωρα. Σε όλα συνοδοιπόροι!

Σας ευχαριστούμε πολύ που μας εμπιστευτήκατε σε αυτό το μακρύ, αλλά γεμάτο γνώσεις και εμπειρίες ταξίδι σας.

Σας ευχόμαστε καλή συνέχεια στην σχολική σας διαδρομή.