Τετάρτη εβδομάδα και συνεχίζουμε…

🏖️☀️Έφτασε το τέλος της τέταρτης εβδομάδας και συνεχίζουμε να ζούμε μοναδικές στιγμές, γεμάτες δημιουργικότητα και χαρά, μαζί με τα αγαπημένα μας παιδιά!🌞🏖️

Το καλοκαιρινό μας Camp είναι γεμάτο δραστηριότητες που προάγουν τη φαντασία, την αυτοέκφραση και την ανακάλυψη. Οι μικροί μας φίλοι απασχολούνται σε νέα εργαστήρια και αναπτύσσουν τις δεξιότητές τους σε πολλούς τομείς.

Δεν παραλείπουμε, όμως, να προσθέτουμε νότες δροσιάς σε αυτήν την καλοκαιρινή περίοδο, καθώς τα παιδιά απολαμβάνουν υπέροχες δραστηριότητες υπαίθρου. 

Γίνονται μικροί κηπουροί στον κήπο και παίζουν παιχνίδια με νερό στην αυλή του Σχολείου, γεμάτα ενέργεια.

Ακόμη, οι επισκέψεις στη θάλασσα είναι μια πραγματική χαρά! Τα παιδιά προσεγγίζουν το νερό με ενθουσιασμό και περιέργεια. Κολυμπούν, παίζουν και κατασκευάζουν κάστρα στην αμμουδιά, δημιουργώντας.

Επίσης, ο ιππικός όμιλος μάς προσφέρει τη μοναδική ευκαιρία να βιώσουμε την ομορφιά και την επιβλητικότητα των αλόγων. Τα παιδιά μαθαίνουν τις βασικές αρχές της ιππασίας, επιβιβάζονται στην πλάτη των αλόγων κι εξερευνούν τον κόσμο μέσα από μια εντελώς νέα οπτική γωνία. Η στενή επαφή με τα άλογα δημιουργεί μια συναισθηματική σύνδεση και ενισχύει την αυτοπεποίθηση των παιδιών μας.

Συνεχίζουμε να απολαμβάνουμε κάθε στιγμή στο Camp και μοιραζόμαστε μαζί σας όλες αυτές τις αξέχαστες εμπειρίες.📸