«Το παζάρι της Αγάπης»

Την Πέμπτη και την Παρασκευή 22-23 Δεκεμβρίου, η Β’ Δημοτικού των Εκπαιδευτηρίων διοργάνωσε το δικό της φιλανθρωπικό παζάρι.

Σκοπός αυτής της δράσης ήταν  τα παιδιά να έρθουν σε επαφή με την αξία της ανιδιοτελούς προσφοράς και της συνεργασίας. Συγκεκριμένα, με την καθοδήγηση και των υπεύθυνων εκπαιδευτικών των τμημάτων, οι μαθητές και οι μαθήτριες δημιούργησαν ευφάνταστα στολίδια, χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά και φυσικά τις αφίσες του Χριστουγεννιάτικου παζαριού. Αξίζει να σημειωθεί πως μέσα από αυτή τη δράση, οι μαθητές κλήθηκαν να εφαρμόσουν και στην πράξη όσα είχαν συζητηθεί στο μάθημα της Γλώσσας για τη λειτουργικότητα και τα χαρακτηριστικά μιας αφίσας, αλλά και όσα συζητούσαν στα Μαθηματικά, κάνοντας τις δικές τους αγοραπωλησίες με κέρματα και υπολογίζοντας τα ρέστα.

Αυτές τις άγιες ημέρες, οι διάδρομοι του σχολείου μας γέμισαν χρυσόσκονη, παιδικά χαμόγελα και  ζεστές αγκαλιές, ενώ δόθηκε η υπόσχεση να γίνει ένα ακόμα μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο παζάρι του χρόνου, με την ελπίδα να βοηθήσουμε ακόμα περισσότερο όσους έχουν ανάγκη.

Χρόνια πολλά!!!