Βράβευση Αλέξανδρου Λαδόπουλου

Ο Αλέξανδρος Λαδόπουλος, μαθητής της Γ΄ Γυμνασίου των «Σύγχρονων Εκπαιδευτηρίων Κοτρώνη», τιμήθηκε με Ειδικό Βραβείο για τη συμμετοχή του στον διαγωνισμό που διοργάνωσε το “Make-A-Wish” «Αστέρι της Ευχής 2020», σε μια τελετή που έλαβε χώρα στο Σεράφειο κέντρο Αθλητισμού, Πολιτισμού και Καινοτομίας του Δήμου Αθηναίων με τη συμμετοχή πλήθους μικρών και μεγάλων, εθελοντών και μη, αλλά και ξεχωριστών προσωπικοτήτων.
Το “Make-A-Wish” εκπληρώνει ευχές παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες. Μια ευχή αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του ταξιδιού για τη θεραπεία, γι’ αυτό και δέσμευση του οργανισμού είναι να εκπληρώνει την ευχή κάθε παιδιού…
Έρευνες, εξάλλου, καταδεικνύουν ότι τα παιδιά στα οποία έχει εκπληρωθεί η ευχή τους, μπορούν να ανακτήσουν σε μεγάλο βαθμό τη σωματική και συναισθηματική δύναμη που χρειάζονται, για να αντιμετωπίσουν το σοβαρό πρόβλημα που βιώνουν.
Το κεντρικό μήνυμα της φετινής καμπάνιας του εκπαιδευτικού προγράμματος «Αστέρι της Ευχής» είναι «Σε έχω στην καρδιά μου. Κάθε αστέρι κρύβει αγάπη και… ΕΥΧΕΣ!». Για τον λόγο αυτό καλεί τους μαθητές σε όλη την Ελλάδα να αποκτήσουν το δικό τους χάρτινο αστέρι με το συμβολικό ποσό των €2, συνεισφέροντας στην εκπλήρωση ευχών και να γράψουν μηνύματα αγάπης σε μία αποσπώμενη καρδιά. Τα μηνύματα αυτά, για πρώτη φορά, μπορούν να σταλούν πίσω στα παιδιά ευχής μέσω του Οργανισμού, ως δείγμα συμπαράστασης και αγάπης!
Αξίζουν «Θερμά Συγχαρητήρια» στον Αλέξανδρο για την προσφορά αγάπης και την ξεχωριστή δημιουργία του!
Ας ακολουθήσουμε το παράδειγμά του και μην ξεχνάμε πως: «Με ένα αστέρι μεταμορφώνω μια ζωή»!