Βράβευση του σχολείου μας με την πράσινη σημαία των οικολογικών σχολείων.

Το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022 πραγματοποιήθηκε η διαδικτυακή εκδήλωση βράβευσης των «Οικολογικών Σχολείων» από την Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης, Εθνικό Χειριστή του Διεθνούς Δικτύου ΠΕ «Οικολογικά Σχολεία» και την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας, Συντονιστικό Φορέα του Δικτύου. Το δίκτυο «Eco-schools»

Το Γυμνάσιο των Σύγχρονων Εκπαιδευτηρίων Κοτρώνη βραβεύτηκε με την Πράσινη Σημαία των Οικολογικών Σχολείων μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του διετούς κύκλου συμμετοχής στο Διεθνές Δίκτυο και την αξιολόγηση των περιβαλλοντικών δράσεων από την Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης.

Οι μαθητές και μαθήτριες του Γυμνασίου μας ακολουθώντας τα επτά βήματα του Προγράμματος ανέπτυξαν ποικίλες δράσεις και θεμελίωσαν ουσιαστικές συνεργασίες με φορείς, αναδεικνύοντας την ανάγκη για την ευαισθητοποίηση όλων μας στην προστασία του περιβάλλοντος. Το επιστέγασμα της διετούς προσπάθειας των μαθητών/τριων ήταν η βράβευση με την Πράσινη Σημαία, η οποία αποτελεί ισχυρό κίνητρο για την συνέχιση των δράσεων μας με τον ίδιο ενθουσιασμό.

Μπορείτε να δείτε τον χάρτη Οικολογικών Σχολείων που βραβεύονται το 2022 μέσω ενός ενδιαφέροντος video:https://www.youtube.com/watch?v=ozz947JF0_g

Συγχαρητήρια στους μαθητές και τις μαθήτριές μας!