Ξεκλειδώνοντας τη δημιουργικότητα σε συνεργασία με τη Microsoft!

Στην εποχή της Πληροφορίας, της ιλιγγιώδους τεχνολογικής εξέλιξης, η ανάγκη για συνεχή ανάπτυξη και εκπαίδευση καθίσταται απαραίτητη όσο ποτέ άλλοτε.
Τα Σύγχρονα Εκπαιδευτήρια Κοτρώνη, με στόχο να προσφέρουν όλα τα εφόδια στους μαθητές για την αντιμετώπιση των προκλήσεων του μέλλοντος, βρίσκονται σε θέση να ανακοινώσουν τη συνεργασία των Εκπαιδευτηρίων με την κορυφαία εταιρεία λογισμικού, Microsoft.
Με γνώμονα την καλλιέργεια της δημιουργικότητας και της συνεργασίας, οι μαθητές των Σύγχρονων Εκπαιδευτηρίων θα μπορούν να έχουν απεριόριστη και δωρεάν πρόσβαση στο σύνολο των εφαρμογών γραφείου Microsoft Office 365 (Word,Excel, Powerpoint, κ.ά),στις έξυπνες υπηρεσίες cloud (OneDrive, Outlook, Teams, κ.ά) διαθέτοντας εξατομικευμένο λογαριασμό, με κορυφαία ασφάλεια για τους χρήστες. Επιπρόσθετα,μέσα από την σελίδα Microsoft Educator Center οι μαθητές γνωρίζουν πολυάριθμα εκπαιδευτικά σενάρια, STEM δραστηριότητες και κατασκευές (HackingSTEM) καθώς επίσης μέσα από την ενότητα FarmBeatsfor Students, εκπαιδεύονται σε σενάρια βασισμένα στις νέες τεχνολογίες και τη θετική χρήση αυτών, προς όφελος του πλανήτη μας.
Αξιοποιώντας στο μέγιστο τα εργαλεία της Microsoft, το σχολείο μας δίνει στους μαθητές του τα εφόδια για τις προκλήσεις του μέλλοντος!