Ένδυση

Στα Σύγχρονα Εκπαιδευτήρια Κοτρώνη οι μαθητές του Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου μας φορούν σε καθημερινή βάση αλλά και στις πολιτιστικές εκδηλώσεις και εξορμήσεις, την καθορισμένη αθλητική ενδυμασία με τα διακριτικά των Εκπαιδευτηρίων.

Η καθιέρωση της καθημερινής σχολικής στολής για τους μαθητές των Σύγχρονων Εκπαιδευτηρίων Κοτρώνη συναρτάται με τις εξής παιδαγωγικές παραδοχές:

  • Εξαλείφει πάσης φύσεως διακρίσεις.
  • Εξασφαλίζει τον έλεγχο και την ασφάλεια.
  • Καλλιεργεί το ομαδικό πνεύμα, τον σεβασμό και την ισότητα.
  • Εστιάζει την προσοχή των μαθητών στη διαδικασία της μάθησης και έτσι βελτιώνεται η επίδοσή τους.
  • Αυξάνει τη σχολική υπερηφάνεια και την ενότητα των μαθητών.
  • Ανταποκρίνεται στο πνεύμα οικονομίας, που επιβάλλει η εποχή μας.
 Οι μαθητές μας, καθημερινά, αλλά και στις εκδηλώσεις και στις πολιτιστικές εξορμήσεις υποχρεωτικά φορούν την καθορισμένη ενδυμασία με τα διακριτικά των Εκπαιδευτηρίων. Η σχολική στολή αφορά συγκεκριμένα σε αθλητική ενδυμασία που φέρει τα διακριτικά των Εκπαιδευτηρίων. Τα ρούχα είναι άριστης ποιότητας, με κεντημένο και τρισδιάστατο λογότυπο και διατίθενται σε ποικίλα σχέδια.

Την αθλητική ενδυμασία  κατασκευάζει εταιρεία η οποία εξειδικεύεται στη σχεδίαση, την παραγωγή και την εμπορία του παιδικού και αθλητικού ρούχου, ενώ η διάθεση αυτής γίνεται από συνεργαζόμενο κατάστημα-αντιπρόσωπο στη Ναύπακτο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη σχολική ενδυμασία και παραγγελία της οι γονείς μπορούν να απευθύνονται στη γραμματεία του σχολείου ή στο κατάστημα CAROUSEL KIDS, Ναύπακτος, Ιντζέ 6, τηλ επικ. 2634-301331/6942011980, Υπεύθυνη επικοινωνίας κ. Κουτσογιάννη Βίκυ.

Για online παραγγελίες πατήστε εδώ