Υποδεχθήκαμε το καλοκαίρι παρέα με την “ΑΛΚΥΟΝΗ”
- Categories Νέα, Νέα Νηπιαγωγείου
- Date 31 Μαΐου, 2023

Η εβδομάδα ξεκίνησε με μια υπέροχη εμπειρία, καθώς υποδεχθήκαμε στο Νηπιαγωγείο μας την ομάδα της «Αλκυόνης».
Αυτή η επίσκεψη έγινε η αφορμή να καλωσορίσουμε το όμορφο καλοκαιράκι, παρέα με τους μικρούς μας μαθητές και τους καινούργιους τους φίλους, μέσα από παιχνίδια, στην ηλιόλουστη αυλή του Σχολείου.
Τα παιδιά γνωρίστηκαν μεταξύ τους, έμαθαν πράγματα ο ένας για τον άλλον και στη συνέχεια συνεργάστηκαν όλοι μαζί, ως μια δυνατή ομάδα! Οι μικροί μαθητές απόλαυσαν τον χρόνο που πέρασαν μαζί τους, μαθαίνοντας να συνεργάζονται, να επικοινωνούν και να ανταλλάσσουν ιδέες.
Η ζωγραφική τούς ενέπνευσε να εκφράσουν τη δημιουργικότητά τους και να ανακαλύψουν νέους τρόπους έκφρασης.
Μέσα από τη συνεργασία, δημιουργήσαμε ένα περιβάλλον που ενθάρρυνε την αλληλεπίδραση και την αμοιβαία μάθηση.
Τέλος, αποχαιρετιστήκαμε με την υπόσχεση πως σύντομα θα βρεθούμε ξανά!
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους Εκπαιδευτές για τη συνεργασία και τη στήριξή τους καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής της ξεχωριστής επίσκεψης.
Περισσοτερα αρθρα

Η τέχνη του Βυζαντινού Ψηφιδωτού

Protecting Homes for All!
