Έλα κι εσύ στην καλύτερη
παρέα του καλοκαιριού!

Γιατί επιλέγουμε τα Θερινά Προγράμματα;

✔️Αποκτούμε γνώσεις με τρόπο ευχάριστο και παιγνιώδη

✔️Αξιοποιούμε δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο μας

✔️Αποκτούμε καινούριους φίλους, νέες εμπειρίες

✔️Συμμετέχουμε σε εκδρομές και εξορμήσεις

✔️Ασχολούμαστε με τα αγαπημένα μας αθλήματα

✔️Σε ένα ασφαλές και οικείο περιβάλλον μαθαίνουμε παίζοντας και δημιουργώντας

✔️ Εμπειρία

Τα summer camp αποτελούν παράδοση για τα Σύγχρονα Εκπαιδευτήρια Κοτρώνη, που κάθε καλοκαίρι διαθέτουν τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις τους σε μαθητές οι οποίοι επιθυμούν να συνδυάσουν τη μάθηση και την ανάπτυξη δεξιοτήτων με τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Με μία πλήρη γκάμα δημιουργικών δραστηριοτήτων το κάθε παιδί μπορεί να ζήσει το καλοκαίρι των ονείρων του!

✔️ Δραστηριότητες - Άθληση - Εξορμήσεις

Ρομποτική, Πειράματα στο εργαστήριο, Κατασκευές με πηλό, Μουσικοκινητική, Χοροθέατρο, Κηπουρική, Εργαστήρι Εικαστικών, Δημιουργία και κατασκευή μουσικών οργάνων, Αρχαίο Θέατρο, Κρυμμένος θησαυρός, Outdoor activities, Science & History projects, Λαχανόκηπος, Κέντημα, Αργαλειός, Karaoke, Τένις, Ping-Pong, Ξιφασκία, Ενόργανη, Pilates, Στίβος, Τοξοβολία, Τραμπολίνο… και πολλά άλλα!

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους τους γονείς που θέλουν να παρέχουν υψηλής ποιότητας απασχόληση για τα παιδιά τους, σ’ ένα ασφαλές και ευχάριστο περιβάλλον. Στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετάσχουν και παιδιά εκτός των Εκπαιδευτηρίων Κοτρώνη.

Σεβόμενοι τις ατομικές ανάγκες και τις κλίσεις του κάθε παιδιού ξεχωριστά, καλύπτουμε ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων. Με όπλο τη φαντασία των παιδιών δημιουργούμε μαζί ένα περιβάλλον δράσεων που μετατρέπει το καλοκαίρι σε μία ονειρική εμπειρία για το παιδί.

Επικοινωνία